Skip to main content

Reparatie

Uw oude versterker, repareren of vervangen?

Hifi apparaten gaan vaak erg lang mee. Vaak horen we : "Ïk gebruik nog steeds de versterker uit m'n studententijd". Veel onderdelen gaan met gemak 20 tot 30 jaar mee, je kunt dan gerust van oldtimers spreken. Maar aan alles komt een eind, dus ook het leven van een versterker of luidspreker.

Veel van onze apparatuur kan tussentijds een servicebeurt of een vervangend onderdeel nodig hebben. We beschikken over een goed uitgeruste technische dienst die de reparaties en updates aan luidsprekers, hoofdtelefoons, draaitafels en andere apparaten kan uitvoeren. Daarnaast maken we gebruik van een zeer ervaren externe technische dienst die alle reparaties aan HIFI apparatuur uitvoert.

Hoe kunt u een reparatie aanbieden?

U kunt uw defecte HIFi-apparaat bij ons in de winkel op alle dagen inleveren. Bij inleveren nemen we met u de klacht door zodat de technicus ermee aan de slag kan. Elk ingeleverd apparaat wordt zonder overleg met u gemaakt als de kosten onder de 200 euro blijven. Zijn de geschatte reparatiekosten meer dan 200 euro , dan neemt de technicus contact met u op. Gaat u niet akkoord met de reparatie dan wordt er 50 euro aan onderzoeks-en transportkosten in rekening gebracht.

Is het nog de moeite waard om mijn oude cd-speler te repareren?

Als u twijfelt of een reparatie nog zin heeft kunt u daarover vooraf met ons overleggen. In verband met onderdelen en betrouwbaarheid van de reparatie neemt onze TD neemt geen reparaties aan van apparatuur van voor 1985. U kunt ons bellen tijdens openingstijden (030 2319874) of een email sturen. Het is belangrijk dat u hierbij het merk en type van het apparaat overlegt.

Stel een vraag over een reparatie

Uw oude versterker, repareren of vervangen?