Onderstaande evenementen hebben al plaatsgevonden. Binnenkort organiseren wij weer interessante shows en workshops. Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van alle nieuwtjes en te organiseren evenementen.

logo506 Mei luistershow Estelon Aura en dCS Bartók APEX
met Ilias Koutromanos (Estelon) en Alasdair McDonald (dCS).

 

 publiek.jpgalis2.jpg ileasalisdair.jpgjaap.jpg   
     

 

 

 estelon aura

 

In ons jubileumjaar trakteren we muziekliefhebbers graag op twee primeurs:

 

 Estelon verbluft ons met hun nieuwste model met alle klankeigenschappen die het merk zo geliefd hebben gemaakt en met de bijbehorende uitstraling (Aura). De tijdloze, strakke en zeer elegante vormgeving herbergt een speaker met de ware Estelon klanktradities: een groots, open en levensecht klankbeeld vult de kamer. 
Daarbij is de Aura ook nog zeer makkelijk plaatsbaar door zijn “down firing” woofer, dus het moet geen probleem zijn een plekje te vinden voor deze beauties!

We hebben de Estelon Aura opgesteld met onze huisset, de dCS Bartók APEX, Pass Labs INT 250 en Shunyata 

dcs vivaldi

 

Het spreekwoordelijke schepje-er-bovenop doen we op onze tweede verdieping, daar pakken we uit met: 
dCS Vivaldi APEX Stack 
MOON 740-MOON 820 samen met 2 x MOON 860v2
Estelon XB MKII Diamond

MIT Level 1 en Shunyata Everest 

Estelon YB

 

 

 

logo50Hifi Studio Wilbert al 50 jaar smaakmaker

Wij zijn jarig en wie jarig is trakteert!

In 1973 opende Hifi Studio Wilbert voor het eerst de deuren en anno 2023 is de winkel nog steeds hét adres voor muziekfans opzoek naar weergave van de hoogste kwaliteit. Liefhebbers van topgeluid en design weten al 50 jaar hun weg te vinden naar de Korte Jansstraat in Utrecht.
Dit jubileumjaar trakteren wij op een aantal fijne hifishows, waarin onze smaakmakers van de hifi extra in het zonnetje worden gezet.
Op 28 januari trappen wij dit jubileumjaar af met een luisterhow en presentaties van Graham Audio, REGA Research en Naim Audio.

Zie hier het videoverslag op youtube van Alpha Audio.
 
Graham Audio
derekhughesPaul Graham en Derek Hughes,de goeroe van de 'Thin Wall Cabinets', zijn bij ons te gast, samen met Marco Oudheusden van Hexagon Audio. Begeleid door hun passie en eindeloze kennis kan er uitgebreid kennis worden gemaakt met de unieke Graham LS 8/1 en LS 5/5F luidsprekers. Beide modellen zullen die dag worden opgesteld in 2 luisterruimtes met de nieuwste electronica van REGA, Naim Classic 200 serie, Pass Labs en dCS. Derek Hughes zal aan de hand van luisterfragmenten op ongeëvenaarde wijze uitleg geven over de verschillende ontwerpfacetten van beide luidsprekers. Natuurlijk is er de mogelijkheid om de makers uitgebreid vragen te stellen.

REGA Research
samverellenDe dag wordt muzikaal omlijst door de dj's Bram en Sam Verellen van Joenit, Benelux importeur van REGA.De unieke REGA Naiad, het topmodel en studieobject waarin alle uitersten van het gedachtengoed van REGA verenigd zijn, staat die dag opgesteld zodat je de referentieklasse zelf kunt ervaren.
Natuurlijk spelen zij ook met de REGA P8 en P10, die direct zijn afgeleid van de REGA Naiad.
regap10

Naim Audio 
In de ochtend is er de introductie van de nieuwe Classic 200 serie van Naim met de nieuwe Naim NSC 222, NAP 250 en NPX 300 door Rowan Dernee van Latham Audio.

Zie hier het videoverslag op Youtube van Alpha Audio
tweede50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

501ste

The Chord Company Roadshow op 19 April 2022 "gymnastiek voor de oren op een dinsdagavond".
roadshow
chord

De luisterevents waarbij je héél duidelijk het verschil kunt waarnemen tussen kabels van The Chord Company zijn beroemd. We hebben het mogen meemaken in Salisbury. Patrick Mitchell

Op dinsdag 19 April kun je het zelf ervaren bij ons in de winkel in Utrecht. Patrick Mitchell van The Chord Company is onze gast die avond en zal in een wervelende muziekdemo van ca 2 uur het belang laten horen van:
-netwerkbekabeling en switches
-powerbekabeling en stekkerdozen
-interlinks en luidsprekerkabels chordshowDaarnaast is er speciale aandacht voor de nieuwe GroundAray en PowerHAUS van The Chord Company.

Om de verschillen goed te horen stellen we een fijne set voor je samen bestaande uit:
-Naim NDX-2 met XPSDR
-Naim NAC 252 met SuperCapDR
-Naim NAP 300DR

-B&W 803D4

Je hoeft geen speciale of getrainde oren te hebben om de verschillen te ervaren!

Het maximaal aantal deelnemers is bereikt, je kunt je niet meer inschrijven. 

 

dCS APEX, de Ring DAC Evolueert, vanaf 8 maart 2022 de APEX primeur bij ons in Utrecht

dcsapex 2

Het team van engineers heeft hun eigen beroemde Ring DAC op verschillende essentiele punten gewijzigd. Hoorbaar én meetbaar is de prestatie van de Ring DAC verbeterd.
Het goede nieuws is dat deze verbetering (APEX) als hardware upgrade beschikbaar komt (mei) voor bezitters van dCS Rossini en dCS Vivaldi.
Voor het upgrade programma en de introductie krijgen alle Rossini en Vivaldi eigenaren een persoonlijke uitnodiging.
Vanaf 3 maart krijgen we onze eerste APEX demomodellen en vanaf 8 maart volgt de introductie.
Volg hier de teasers op de dCS website, wat is APEX? klik hier en bekijk hier de video. 

Pagina 1 van 2