Skip to main content

Nieuws

Vertere DG-1 Dynamic Groove Draaitafel

 Het in Londen gevestigde Vertere Acoustics blinkt uit in originele en elegante analoge-draaitafel-oplossingen

, of zoals ze het zelf zeggen: 

"Als je ernaar streeft de complexiteit van muziek te reproduceren, is het maar al te gemakkelijk om een ​​nog grotere complicatie te introduceren in de engineering van audioapparatuur, door het ene element in te voeren om de problemen van een ander op te lossen totdat het hele ontwerp escaleert tot iets duivels ingewikkelds - en duur! 

Dat is niet de manier van Vertere: als we het hele probleem aanpakken met tientallen jaren ervaring op het gebied van audio en werktuigbouw, plus nauwe samenwerking met de opname- en mastering-industrie, doen we een stap terug, kijken we grondig naar de basis en zoeken we naar eenvoudige, elegante oplossingen. Dat klinkt misschien als een simpele 'less is more'-filosofie, maar wij bekijken het liever zo: de beste audioapparatuur moet niets toevoegen aan de originele opname. Het zou er eerder zo min mogelijk invloed op moeten hebben; brengt de luisteraar steeds dichter bij wat de artiest, producer en mastering engineer je wilden laten horen".

Vanuit die gedachte worden alle Vertere tafels ontworpen en gefabriceerd.
De DG-1 Dynamic Groove is een zogenaamde "Plug-en Play" draaitafel. Compleet met de ingenieuze platte Groove Runner arm en te verkrijgen in 3 trimlevels (Magneto/Redline/Sabre).
Plug en Play betekent niet alleen eenvoudig te installeren, maar de onderdelen van de tafel zijn ook qua sound compleet op elkaar afgestemd. Dus loopwerk, arm,element en phonokabel zijn samen met elkaar ontworpen.

Klik hier voor meer.

Vertere DG-1 Dynamic Groove Draaitafel