Skip to main content

Nieuws

Naim NEW CLASSIC Serie

naim222
Eindelijk is ie er, de langverwachte streamingvoorversterker van Naim, de NSC 222. Als startpunt van de "new Classic" reeks van Naim, samen met de nieuwe NAP 250 en NPX 300, stoomt de Engelse firma heel fraai 2023 in!
Naim Audio, gestart in 1973 met een simpel streven: het ervaren van muziek in zijn meest trouwe en pure vorm. Sindsdien verleggen ze de grenzen van wat mogelijk is met een obsessieve drang naar perfectie,
met als ultieme doel het nastreven van onvervalste geluidskwaliteit. Met een halve eeuw achter de rug, is dit nog steeds de drijfveer; gestart vanaf het moment dat het eerste NAIM product het levenslicht zag tot en met de
introductie van de New Classic Reeks: De NSC 222 streaming-voorversterker; een geheel nieuw ontworpen NAP 250 eindversterker en de NPX 300 voedingsupgrade. Elk component is compleet nieuw en vanaf nu voorzien van gebalanceerde aansluitingen. 
Ontworpen en gebouwd door de specialisten in Engeland, de New Classic Reeks is met de hand gefabriceerd en gebouwd voor de eeuwigheid. Geavanceerd maar eenvoudig te bedienen, deze tijdloze producten zijn gebouwd voor jarenlang luisterplezier. Daarnaast hebben ze goed nagedacht om New Classic te combineren met je bestaande NAIM apparatuur.
Lees meer.

Naim NEW CLASSIC Serie