Skip to main content

Nieuws

Energietransitie en Shunyata

In deze tijd waarin veel van onze klanten aan de slag zijn met zonnepanelen, thuisaccu's en/of een warmtepomp, merken zij dat de prestatie van hun hifi-set thuis minder stabiel is dan voorheen.
Immers, het lichtnet raakt meer belast en vervuild met de ingenieuze toepassingen van het terugleveren en opslaan van elektrisch energie.
Shunyata Research specialiseert zich al jaren in het optimaliseren van het elektrisch systeem zodat apparaten in studios, ziekenhuizen en hifi-systemen-thuis maximaal kunnen presteren.
Met een groot gamma aan producten is er voor elke gebruiker een passende oplossing. Of het nu gaat om een standaard verbeterde netkabel met "Noise Reductie" (NR) of om power-distributie; Shunyata heeft een oplossing voor elk soort hifi-set en daarmee ook elk budget.
Benieuwd of het thuis werkt? Leen een Shunyata product op zicht en overtuig jezelf. Bel of mail ons voor een zichtafspraak. Of zoals goede klant Jeroen onlangs ervaarde: "Na het thuis luisteren ben ik ervan overtuigd dat dit soort producten de basis vormen van een hifi-set in plaats van de kers op de taart". Kijk hier voor meer 

 

 

 

 

Energietransitie en Shunyata