CH-logo

Het Zwitserse CH-Precision maakt digitale en analoge High-End Hifi producten. Het bedrijf is opgericht in mei 2009 door Florian Cossy en Thierry Heeb. Beide mannen hebben hun sporen in de High End Hifi industrie verdiend bij oa Goldmund en Anagram. Zij zijn vanaf 2009 samen aan het werk om baanbrekende vindingen en concepten in audio beschikbaar te maken voor muziekliefhebbers.
Uit de fabriek aan het meer van Geneve komen CD/SACD-spelers/phonotrappen/(voor)versterkers/eindversterkers/clocken en voedingen. Zonder uitzondering bezitten ze de -Non-Plus-Ultra- status. Het is Zwitserse precisie tot het uiterste, en dat hoor je direct...
Een CH-Precision product biedt een natuurlijkheid in klank gecombineerd met een ongekende energie en autoriteit. Het is werkelijk "next level". We zijn echt wat gewend bij Studio Wilbert, maar dit is een nieuwe klankwerkelijkheid. Zo Schoon, Open, Groot, Stil  en mét Souplesse.

IMG 3935

Ontwerpprincipes "The CH-Way": "Elk CH Precision-circuit is ontworpen met één doel: het signaal zo min mogelijk aanraken. Het klinkt eenvoudig en in sommige opzichten is dat ook zo, althans op conceptueel niveau. Maar het betekent ook dat je moet accepteren dat conventionele benaderingen en geaccepteerde praktijken ver achterblijven bij dat ideaal…

CH Precision is in de eerste plaats een ingenieursbureau, met uitgebreide ervaring die is opgedaan in zowel de audio- als andere hoogtechnologische industrieën. Alle ontwerpen worden gekenmerkt door hun modulaire opbouw met een combinatie van digitale en analoge techniek.

"Elk CH Precision-product begint zijn leven als een blanco vel papier, zijn taak wordt geanalyseerd, de prestatieparameters worden gedefinieerd en de optimale technische oplossing wordt geselecteerd. Er zijn geen vooroordelen. Er worden geen bochten afgesneden. De gekozen oplossing kan gevonden worden in het digitale of in het analoge domein. Het resultaat is dat geen enkel CH Precision-product volledig digitaal of absoluut analoog is.
Net als een hangbrug over een ravijn is de weg zelf misschien een eenvoudige, rechte strook perfect glad asfalt, maar de structuur die hem in de ruimte ophangt is een ongelooflijk complex en zorgvuldig uitgebalanceerd web, opgebouwd uit beton en staal, kabels en bevestigingen".
IMG 3941

Door de modulaire aanpak zijn alle CH Precision ontwerpen op te waarderen en/of uit te breiden met: nieuwe firmware/hardware en voedingen en daarmee super-toekomst-vast.

www.ch-precision.com