Bekabeling

Bekabeling in installaties speelt net zo'n grote rol als de apparaten die ze verbinden. Het staat er misschien wat droog maar onze jarenlange ervaring met kabels heeft ons tot de overtuiging gebracht dat bekabeling een installatie kan maken maar ook best kan breken. Wij kunnen (en zullen) u daarover uitvoerig adviseren, we kijken dan naar de samenstelling van de installatie, uw ruimte en ook de evt. persoonlijke voorkeuren t.a.v. uiterlijk: velen hebben toch de associatie met tuinslangen en dikker. Dit hoeft zeker niet altijd het geval te zijn en inbouwen (frezen) kan natuurlijk altijd nog indien de bekabeling echt uit het zicht moet. Dat kabels klankkarakter, detailbeleving, bascontrole en transparantie wezenlijk beïnvloeden staat wat ons betreft als een paal boven water.

Wij zijn onder andere officieël dealer van Chord Cables, Audio Quest en Shunyata Research. Deze merken hebben een zeer uitgebreid assortiment met veel specialistische producten. We kunnen u van advies voorzien welke kabel het beste in uw set past.

hieronder vindt u de prijslijsten van deze merken:

AudioQuest


Chord Cable Company


Shunyata interconnects

Shunyata digitaal

Shunyata lichtnetkabels

Shunyata luidsprekerkabels

 

De meeste kabels hebben een levertijd van enkele dagen. U kunt ons bellen of een mailtje sturen met uw vragen/bestelling.

Kabels
€ 3199,00
Pagina 1 van 3